nog enkele dagen bij MoP

Lieve allemaal,
Het is nu donderdag en op maandag (13/9) vertrek ik hier.het zal moeilijk zijn om afscheid te nemen en ik ga het hier zeker missen. Van de andere kant wacht me weer een mooie nieuwe ervaring.
Ondertussen heb ik hier eenprachtige trip gemaakt en de big five gezieb.
Voor foto's heb ik helaas geen tijd om die te plaatsen, ben daar ook niet zo snel in.dus hou ze maar tegoed.
Afgelopendinsdag is er weer n nieuw kindje gekomen; dit keer eenheel lief klein en mooi babytje van waarschijnlijk 3weken .
Im wil iedereen nogmaals heel hartelijk danken voor de donaties; omdat sport heel belangrijk is en er hier ook veel tieners zijn komt er o.a. een tafeltennis.
Een ander deel v.d. donaties ga ik 'vriju' geven voor de grote tandartstekening.
Er moesten bij 26 kinderen tanden getrokken worden en de kosten per kind zijn hoog nl. 40 euro, dus tel uit je winst.

Ik wens iedereen een super fijn weekend, en hoop vanuit PE snel weer op internt te kunnen.

Veel liefs, Ria]

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

marijke vreeburg

Dag lieve Ria, voor jou zal de tijd nog wel sneller voorbijgaan dan voor ons, thuisblijvers. Misschien wel heel leuk om aan een nieuw project te beginnen: ik kan me voorstellen, dat je je anders veel te veel gaat binden aan die schattige kindjes. Zij zullen jou wel missen hoor!!
Hele goeie reis naar Port Elisabeth a.s. Maandag en dan gaan we echt aftellen hoor!
Wat ontzettend fijn dat je de kans krijgt ook nog iets van de wonderen van Z.A. te zien. Imposant he, die dieren allemaal tegen te komen. Het ligt bij mij ook nog vers in het geheugen, zo'n indruk heeft het op me gemaakt.
Pap en ik zijn een paar dagen naar Metz geweest en hebben daar ook erg van genoten.
Al het goede voor jou en hopelijk heb je na deze komende maand het gevoel, dat je inderdaad dat gedaan hebt, waar je, misschien eerst wel in het onderbewuste, altijd naar verlangd hebt.
Het aller-allerbeste ,liefs en kus van Mam en Pap

Daisy

Hoi Ria!
Nog maar een paar dagen en dat zitten we in Port Elizabeth.
Ik heb er al erg veel zin in!
Tot dan!

Groetjes,
Daisy

Francien

Hallo Ria.
Waar je zo lang naar toegeleefd hebt,zit er nu al voor de helft op.De afgelopen weken zullen veel indruk op je gemaakt hebben.Je hebt daar mooi werk mogen doen en dat zal vast een goed gevoel geven .Na een lange ,hopelijk goed verlopen ,reis naar PE wacht je een nieuwe uitdaging.
Ook hiernaar zijn wij benieuwd.Geniet nog van je laatste weken en breng een koffer vol mooie,dankbare herinneringen mee terug.O ja,in de buurt van PE(60 km!) is een Big Seven park.
We horen en zien het wel allemaal als je terugbent.Veel groetjes van Wim en mij.

Anneke Stultiens

Hoi Ria,

Zo, alweer op de helft!
Bedankt voor je mooie berichtjes.
Ik ben erg benieuwd naar hoe je Thamsanqa gaat ervaren.
Peter en Daphne zijn gisteren weer veilig en wel teruggekeerd na 6 weken Nederland.
Ze hebben ervan genoten.
Het was een feest om ze hier te verwennen , een mooie gelegenheid om iets te doen voor deze onbaatzuchtige mensen die altijd in de weer zijn voor hen die minder geluk in het leven hebben dan wij.
Ik denk dat ze jou vol trots de DVD van de surpriseparty zullen laten zien waar jij ook bij aanwezig was.
Afgelopen dinsdag hebben we de DVD met weer een stuk of 25 vrijwilligers bekeken bij Jeanne en Toon ( na een voortreffelijke maaltijd ).
Tia is alweer helemaal in de running, ze is alweer 2 weken aan het werk.Ook zij heeft genoten van haar 4 weken Nederland.
Het was een onvergetelijke tijd.
Mooi voor jou dat je de komende maand met deze 3 mensen mag verblijven en werken.
Ik wens jou een hele mooie tijd en veel plezier bij Thamsanqa.
Doe ze allemaal de hartelijke groeten daar en een dikke knuffel voor Simphewe en zijn vrouw en hun lieve kinderen.

Hartelijke groeten van Anneke Stultiens

Mireille Vreeburg

Lieve Ria,
Wat een bijzondere weken heb jij achter de rug. En wat knap dat je je zo staande houdt met al die emoties die je. Het lijkt me ontzettend veel voldoening geven ook als is soms maar met een knipoog om het gevoel te krijgen dat je een verschil kunt maken voor een kindje. Ik kan me ook voorstellen dat je je soms enorm in moet houden. Dat lijkt me heel lastig. Ik denk dat je met een heel goed gevoel kunt terugkijken op je eerste periode. Heel veel succes weer in je volgende omgeving. Geweldig dat je dit nu echt aan het doen bent. Keep up the good work!

Liefs Jurgen, Mireille , Sophie , Tjeu en Emile (P.S. de eerste DD's zijn binnen en worden verslonden. De kinderen vinden het geweldig dat dit nu iedere week met de post komt. Ik zou ze graag willen doorsturen na jouw lieve kindertjes daar!)

jacqueline bakker

hoi Ria,


Wat gaat de tijd snel! Je gaat nu alweer naar je volgende project toe!
Heb de ontroerende berichten soms met tranen in m'n ogen gelezen... en wat leeft iedereen ook met je mee!
Kon zelf niet eerder reageren omdat ik zelf in Duitsland zat, waar ik overigens ook veel ervaringen op heb mogen doen op allerlei gebied om even te kunnen bijtanken i.v.m. alle stressvolle hektiek alhier op mijn werk. Dus kan er weer even tegen!
Dat je vanuit je zelf zoveel werkelijke liefde kunt geven aan die kindertjes aldaar is zonder meer geweldig en dat je daarmee ook je eigen hart vervult met veel dankbaarheid geeft alleen maar weer aan dat geven en liefde de werkelijke waarden zijn waar het om draait in dit leven, wat ook de opdracht is van God.
Ik wens je nu voor de het komende project veel genoegdoening en inspiratie en ben ervan oertuigd dat het nu afgelopen project je met veel dankbaarheid en fantastische herinneringen voor de rest van je leven vervult. En die herinneringen kan niemand je afnemen!
Goede reis gewenst voor morgen en tot binnenkort!
Veel liefs, ook voor Roel en Yvette,


Jacqueline & Hans

Diane Hofstede

Heeeey Ria,

Leuk wat van je te lezen! Hoe is het en hoe is het bij jou? Hier was het wel wat kil binnenkomen, aangezien het een maand leeg had gestaan was er helemaal niets aanwezig. Maar goed, no problem want ben al gauw gaan slapen nadat ik de familie via internet heb gesproken.

Hoe is het met de andere vrijwilligers? Leuke mensen en een goeie klik gemaakt? De telefoon ligt bij de simlock-vrij-maker, blijkbaar was ie dat toch niet. Morgen heb ik hem in gebruik en sms ik je terug.

Vrijdag komt hier een andere vrijwilliger. We kunnen evt. zondag lekker naar het strand gaan? Bellen we een taxi, haal ik je op of andersom en gaan we er naar toe? Zin in?

Take care, heel veel plezier en succes gewenst en tot snel!

Liefs,

Diaan

Ria Vreeburg

Name: Ria Vreeburg

Was vrijwilliger bij Thamsanqa van 13 sep 2010 tot 09 okt 2010

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 16 aug 2010 tot 11 sep 2010

Over mij:

Een langverwachte droom gaat uitkomen! Ook ik mag voor Be More aan de slag en wel bij Mother of Peace en bij Thamsanqa.

Meer...