Je hoeft niet te zoeken naar kerstkaarten.

Lieve allemaal,
Ik vind het leuk om op de achtergrond actief te blijven voor Be More en de projecten waar ik ben geweest; ik wil dit graag omdat ik zo, zo goed weet waarom het nodig is; ik heb de armoe gezien, de kindjes geknuffeld, hele mooie herinneringen aan Mother of Peace en Thamsanqa en realiseer me dat mijn vrijwilligerswerk niet stopt met mijn terugkomst in Nederland.
Mijn berichtje heeft een reden: klik op de link 'KERSTKAARTEN' onder de noemer 'LINKS' rechts op deze pagina.(klik NIET op het item kerstkaarten onder de noemer 'laatste nieuws' deze werkt helaas -nog- niet)  Je zult zien dat Be More geweldig leuke kerstkaarten heeft, je hoeft dus niet meer te zoeken naar kerstkaarten..... Ze zijn in echte kerstkleuren en ik vind ze heel onderscheidend van het aanbod in de winkels.

Heb ik je overgehaald??
Voor wie bij mij in de buurt woont, en/of mij binnenkort ziet, mag ook via mij bestellen en kan ik de bestelling aan je overhandigen. Dan graag voor 8 december!

Alvast een 'warme' kerst met een mooie kerstgedachte toe gewenst.
liefs, Ria

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Laura (Be More)

Ha Ria, Wat goed om jou zo actief op je weblog bezig te zien en dat je je nog zo inzet voor de projecten! Hoe gaat het verder met je? Hier alles prima, heerlijk zomers! Genieten!

Simone Lambooy

Hallo Ria,
Ik heb je ervaringen gelezen op je weblog. Erg leuk. Ik wil ook vrijwilligerswerk gaan doen bij Be More, en nu is mijn vraag of ik je kan ontmoeten om daarover te praten. Ik woon vlak bij je in Waalwijk. Wil je erover nadenken of je dat wil. Ik hoor het graag.
groetjes Simone Lambooy

Ria Vreeburg

Name: Ria Vreeburg

Was vrijwilliger bij Thamsanqa van 13 sep 2010 tot 09 okt 2010

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 16 aug 2010 tot 11 sep 2010

Over mij:

Een langverwachte droom gaat uitkomen! Ook ik mag voor Be More aan de slag en wel bij Mother of Peace en bij Thamsanqa.

Meer...